Brunberg Oy on puhtaasti porvoolainen ja suomalainen suklaatehdas. Perheyrityksenä pysynyt Brunberg on kautta aikojen keskittänyt tuotantonsa Porvooseen.

Brunbergin makeistehtaan modernit tuotantolinjat edustavat tämän päivän kehittyneintä teknologiaa. Perinteisellä käsityöllä on kuitenkin edelleen korvaamaton rooli tehtaassa, jonka hihnojen varrella työskentelee makeisten valmistuksen taitavia ammattilaisia.

Brunbergin tuotteiden paras mainostaja on ensiluokkainen tuotelaatu. Vanhimpien tuotteiden reseptit on säilytetty alkuperäisinä. Aivan yhtä tarkkaa huolta pidetään kaikkien muidenkin makeisten koostumuksesta jokaisessa tuote-erässä.

 

Brunbergin bravuureita

 

Brunberg haluaa tarjota kuluttajille myös sellaisia tuotteita, jotka eivät kuulu muiden valikoimiin. Tämä ratkaisu on osunut oikeaan, sillä Brunbergin makeistehdas on löytänyt tuotteilleen oman ostouskollisen asiakaskuntansa. Esimerkiksi suklaalevyjen tekijänä Brunberg on erikoistunut sokerittoman suklaan ja laktoosittoman maitosuklaan valmistamiseen. Brunberg on Suomen ainoa sokeritonta suklaata valmistava tehdas ja Pohjoismaiden ainoa laktoosittoman maitosuklaan tekijä.

Brunberg on myös suukkojen ja riisisuklaan ainoa valmistaja Suomessa.